Skip to main content
  • Español
  • English
  • Nederlands

Update

Even weer een berichtje over Gilmer. Nadat hij afgelopen maandag per ambulance is aangekomen in Lima heeft hij een plek gekregen in een van de vele ziekenhuizen. Zijn vrouw Enedina heeft hem sinds dinsdag niet meer mogen zien, i.v.m. covid-maatregelen. Hun contact verloopt via een welwillende verpleegster per telefoon. Natuurlijk is dit een hard gelach voor beiden.

Er zijn ondertussen diverse onderzoeken geweest en de bedoeling is om hem maandag te opereren aan zijn drie gebroken nekwervels. Later zal dan gekeken worden naar de gebroken rugwervels en ribben. De artsen vinden zijn situatie en ook een operatie riskant. Laten we samen bidden dat alles goed mag verlopen.

Het eerste deel van het binnengekomen geld is ondertussen in Peru aangekomen en wordt momenteel gebruikt voor niet vergoede kosten van het ziekenhuis (medicijnen en ‘vervangend bot’) en verblijfskosten voor Enedina.

Ondertussen gaat ons werk in de kinderrestaurants gewoon door, opnieuw gehinderd door de huidige alarmerende coronasituatie. Hoe mooi is het dan dat we juist nu, in deze tijd, handen en voeten mogen geven aan de tweede leefregel: je naaste liefhebben als jezelf. Fijn dat we kunnen delen van wat we hebben. Sponsor je mee? Voor €10,- per maand help je al een kind: www.pandevida.nl/geef-een-kind-te-eten/

Stichting Pan de Vida

Postbus 32
7120 AA Aalten
Nederland

Steun ons

Website met liefde gemaakt door: