Skip to main content
  • Español
  • English
  • Nederlands
Brood dat Leven brengt

Steun Carlos & Mariela in hun avontuur!

Hun hart ligt bij
de kinderen

Carlos is, als oprichter en directeur van Pan de Vida, eindverantwoordelijk voor alle projecten. Hij stuurt alle kinderrestaurants in Peru aan, maar schept ook zelf maaltijden op voor de kinderen. Samen met het bestuur bepaalt hij hoe Pan de Vida nog meer kinderen kan helpen aan een hoopvolle toekomst. Carlos en Mariela zijn een vader en een moeder voor de kinderen in het kindertehuis. Naast de zorg voor hun vier dochters is Mariela ook verantwoordelijk voor het kinderdagverblijf in Arequipa. 

Carlos geeft de kinderen in Peru eten
Jouw hulp is nodig

Geef ze een hoopvolle toekomst!

Het hart van Carlos en Mariela ligt bij het helpen van arme gezinnen en het verzorgen van de kinderen. Zij krijgen hiervoor geen salaris. Carlos en Mariela leven van giften. Je kunt hen helpen met een eenmalige gift of door maandelijks ondersteuning.

Carlos van de Kamp - uit de documentaire

God belooft dat wie aan een arme geeft, zelf geen gebrek zal lijden (Spreuken 28:27). Als wij blijven geven, belooft God dat er altijd genoeg zal zijn. Het is onze droom om duizenden kinderen te helpen door in hun toekomst te investeren. Jouw bijdrage kan een groot verschil betekenen voor één van de duizenden Peruaanse kinderen die echt onze hulp nodig hebben. Namens deze kinderen wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie ondersteuning!” – Carlos van de Kamp

Carlos vertelt

Het begin

“Als je in de ogen van één van de kinderen uit Peru kijkt, weet je dat de hulp die wij geven geen druppel op de gloeiende plaat is. Ik behoorde eens tot die groep van kinderen die geen hoop en toekomst had. Op wonderlijke wijze stuurde God mij naar Nederland om geadopteerd te worden. Nadat ik een persoonlijke ontmoeting met God heb gehad, kreeg ik het verlangen om terug te keren naar het land waar ik geboren ben om de kinderen van Peru zicht te geven op een hoopvolle toekomst.

In 2006 zijn we met het eerste kinderrestaurant begonnen in een van de armste wijken van Arequipa. Vandaag de dag krijgen ruim 2.900 kinderen te eten in meer dan 40 kinderrestaurants. Dankzij de steun van onze sponsors die ons helpen om de kinderen van Peru te helpen. Elke dag danken we God voor zoveel lieve mensen die ons helpen dit werk mogelijk te maken.

Carlos van de Kamp
Mariela van de Kamp
Documentaire (1)

“He knows my name”

Bekijk het indringende verhaal van Carlos die als tweejarig jongetje te vondeling wordt gelegd in Peru en geadopteerd wordt door zijn Nederlandse ouders. Op 20-jarige leeftijd laat hij alles achter om Gods liefde uit te delen aan de armste kinderen in de sloppenwijken van Peru.

Documentaire (2)

“Een wonderlijke reis”

Op 20-jarige leeftijd liet Carlos alles achter om de armste kinderen van Peru te helpen. Binnen een jaar leek zijn droom vervlogen en had hij slechts nog crackers te eten. Op dat moment begon zijn adoptiemoeder aan een uitzonderlijk avontuur. In deze ontroerende documentaire vertellen Carlos en Aukje hoe haar wonderlijke reis ertoe leidde dat nu dagelijks duizenden kinderen in Peru te eten krijgen. Deze film is in Amerika en in Europa bekroond met een Crown award.

Boek: God speelt geen enkele rol in mijn leven ... - Wilkin van de Kamp
Lees het boek

“God speelt geen enkele rol in mijn leven”

Je kunt het aangrijpende levensverhaal van Carlos ook lezen in het boek God speelt geen enkele rol in mijn leven …. Hij is de Regisseur!  Van elk verkocht boek wordt één euro gedoneerd aan Pan de Vida voor Carlos en Mariela.

Stichting Pan de Vida

Postbus 32
7120 AA Aalten
Nederland

Steun ons

Website met liefde gemaakt door: