Skip to main content
  • Español
  • English
  • Nederlands
Geef kinderen van Peru een hoopvolle toekomst

Ondersteun het kinderdagverblijf

Zwervende kinderen op straat

Wanneer (alleenstaande) ouders verplicht moeten werken om aan eten te komen, staan veel kinderen er alleen voor. Deze ouders hebben geen keus, dit is de enige manier om inkomsten te genereren. De kinderen moeten zich gedurende de dag zelf zien te redden. Sommige ouders sluiten hun kleine kinderen op of zetten ze op straat. Zo zijn ze aan zichzelf overgelaten… Dit kunnen wij niet laten gebeuren. Pan de Vida helpt daarom, uit liefde voor Jezus, deze gezinnen uit de brand. De kinderen worden liefdevol opgevangen in het kinderdagverblijf.

Een kind dat zonder kinderdagverblijf op straat zou verblijven
  • Mariela en een kind
  • Spelen in het kinderdagverblijf
  • Liefde voor elkaar - kinderen in Peru
  • In de tuin van het kinderdagverblijf
  • Lekker eten

Onze oplossing

Kinderdagverblijf

Pan de Vida helpt deze ouders door overdag voor hun kleine kinderen te zorgen. In het kinderdagverblijf worden tussen de tien en twintig kinderen opgevangen. Ze worden vroeg in de ochtend gebracht en worden rond een uur of vier in de middag weer opgehaald. De kinderen krijgen een warme maaltijd en de liefdevolle zorg die ze nodig hebben en anders overdag niet zouden krijgen.

Sommige jonge (alleenstaande) moeders brengen hun kind of kinderen naar het kinderdagverblijf, zodat zij zelf naar school kunnen om te werken aan een betere toekomst. Zonder het kinderdagverblijf van Pan de Vida hebben ze deze kans niet. Indien mogelijk betalen de ouders een kleine bijdrage. Wil jij deze gezinnen ook helpen?

Steun het kinderdagverblijf van Pan de Vida

Geef ze een hoopvolle toekomst!

Het kinderdagverblijf krijgt geen subsidie en is afhankelijk van giften. Als je het kinderdagverblijf van Pan de Vida wilt steunen gaat jouw geld naar eten, speelgoed en materialen om de ontwikkeling te stimuleren. De activiteiten dragen bij aan een voorbereiding op hun schooltijd. Werknemers krijgen voor hun werk een minimale vergoeding. Dit wordt ook mogelijk gemaakt door jouw bijdrage. Help je mee?

Stichting Pan de Vida

Postbus 32
7120 AA Aalten
Nederland

Steun ons

Website met liefde gemaakt door: