Skip to main content
  • Español
  • English
  • Nederlands
Investeer in de nieuwe generatie

Geef een kind de mogelijkheid om te studeren

Geen motivatie of concentratie

De kinderen in het Pan de Vida kindertehuis krijgen na schooltijd huiswerkbegeleiding. Dit is nodig omdat sommige kinderen eerst niet naar school gingen. Soms is de thuissituatie zo onveilig dat het voor de kinderen in Peru moeilijk is om zich te concentreren tijdens de les of tijdens huiswerk. Daarnaast zijn er jongeren in de kinderrestaurants die graag een studie willen doen maar daar geen geld voor hebben. Ouders zijn niet in staat hen financieel te ondersteunen. Daarom wil Pan de Vida deze kinderen helpen! Jij ook? Ondersteun het studiefonds.

Dankzij het studiefonds kunnen kinderen naar school
  • Kinderen worden ondersteund door studiefonds
  • Kinderen uit Peru met een maaltijd
  • Plezier hebbende kinderen naar school door studiefonds
  • Ondersteun het studiefonds

Onze oplossing

Ondersteun het studiefonds

Pan de Vida wil kinderen en jongeren helpen om naar school te kunnen gaan om het beste uit henzelf te halen. Daarom worden kinderen in het kindertehuis ondersteund door een leerkracht die hen helpt bij het huiswerk maken. Er zijn vrijwilligers die de leerkracht ondersteunen. Stichting Pan de Vida haalt graag alles uit de kinderen wat erin zit en stimuleert ze om iets van hun leven te maken.  

De jongeren worden ondersteund met een financiële bijdrage waarvan zij collegegeld, reiskosten, boeken en andere materialen betalen. Pan de Vida vraagt een eigen bijdrage van de ouders. Ook de studenten zelf dragen bij door naast hun studie een bijbaantje te vinden. Zo leren ze verantwoordelijkheid over hun leven te nemen.

Jouw hulp is nodig

Geef ze een hoopvolle toekomst!

De kinderen die huiswerkbegeleiding krijgen, wonen vaak in het kindertehuis. Wil jij ze helpen? Ondersteun het studiefonds met een eenmalige of maandelijkse donatie.

Voor elke student is ongeveer vijftig tot vijfenzeventig euro per maand nodig om te kunnen laten studeren. Jij kunt een jongvolwassene helpen. Je geeft ze een kans op het volgen van een studie, een kans op een toekomst!

Stichting Pan de Vida

Postbus 32
7120 AA Aalten
Nederland

Steun ons

Website met liefde gemaakt door: