Skip to main content
  • Español
  • English
  • Nederlands
Maak kennis met ons

Nederlands bestuur

M. H. Dunnewind – Hemstede

Voorzitter

T. Simmering

Secretaris

S. van de Kamp

Penningmeester

Het bestuur in Nederland bestaat uit drie bestuursleden. Geen van de bestuursleden ontvangt een vergoeding. Daarnaast werkt Pan de Vida met veel vrijwilligers.

Carlos & Mariela

Carlos (1983) en Mariela (1981) van de Kamp – Condor wonen sinds 2004 in Arequipa, de tweede stad van Peru. Zij hebben vier dochters: Esther, Hannah, Karin en Emma.

Carlos is eindverantwoordelijk voor de projecten in Peru. Daarnaast is Carlos voorzitter van het Peruaanse bestuur. Hierdoor brengt hij regelmatig bezoeken aan de projecten. Ook geeft Carlos leiding aan een eigen kinderrestaurant en is Mariela verantwoordelijk voor een kinderdagverblijf. Samen dragen zij zorg voor de (wees)kinderen die in het kindertehuis worden opgevangen.

Maak kennis met ons

Peruaans bestuur

J.C. van de Kamp

Voorzitter

E. Estacio Ocas

Secretaris

J. Huarachi

Penningmeester

M. van de Kamp – Condor

Bestuurslid kindertehuis

M. Matos Carhuapoma

Bestuurslid

A. van de Kamp-Willink

Bestuurslid

Het bestuur in Peru bestaat uit zes bestuursleden, vijf uit Peru en één uit Nederland. De meeste bestuursleden zijn naast hun taak in het bestuur ook verantwoordelijk voor één of meerdere projecten in Peru. Eén van de bestuursleden, Aukje van de Kamp, vormt de verbinding met het bestuur in Nederland.

Meer over Pan de Vida?

Meer weten over Pan de Vida? Bekijk meer informatie van de stichting, zoals zakelijke gegevens, jaarverslagen of het ontstaaan van de stichting.

Stichting Pan de Vida

Postbus 32
7120 AA Aalten
Nederland

Steun ons

Website met liefde gemaakt door: