Skip to main content
  • Español
  • English
  • Nederlands

Pan de Vida Kerstactie 2021

Pan de Vida, dat betekent ‘Brood dat leven brengt’, wil kansarme kinderen in Peru een hoopvolle toekomst geven door het Evangelie van Jezus Christus te verkondigen en hen te voorzien van gezonde voeding, schoolspullen, studiebeurzen en overige materialen die het welzijn van de kinderen bevorderen.

Een prachtig kerstcadeau voor alle kinderen

Op dit moment ondersteunt Pan de Vida ongeveer 3.000 kinderen in Peru. Peru is hard getroffen door het coronavirus en de meeste kinderen die Pan de Vida helpt zijn al bijna twee jaar niet naar school geweest vanwege de geldende coronamaatregelen. Deze kinderen verdienen onze aandacht en liefde. Hoe mooi is het om dat tijdens Kerst te laten blijken met een prachtig kerstcadeau voor deze kinderen.

Lokaal gekocht per leeftijdscategorie

Speelgoed van een beetje kwaliteit is duur in Peru, vaak duurder dan bij ons. De cadeaus zullen lokaal en per leeftijdscategorie worden gekocht. Hierbij kun je denken aan een pop, speelgoedauto of bijvoorbeeld een handtas. Voor elke gift van € 10,- kunnen wij een kerstcadeau voor één kind kopen. We hopen aan het eind van het jaar € 30.000,- binnen te hebben, zodat we alle kinderen blij kunnen maken.

Help jij ook mee?!

Help jij ons mee door een gift te geven voor één of meerdere cadeaus?

Alvast bedankt!

Stichting Pan de Vida

Postbus 32
7120 AA Aalten
Nederland

Steun ons

Website met liefde gemaakt door: