Skip to main content
  • Español
  • English
  • Nederlands

Wat een superlief initiatief van trouwe volgers!

Afgelopen 7 december waren wij, Team Pan de Vida, blij en ontroerd, toen wij het volgende bericht van Albert Jan en Ellen de Ruiter-Bolink op Facebook tegenkwamen.
 
Facebook-bericht van trouwe volgers
 
“Beste mensen,
 
Graag wil ik jullie laten weten dat Albert Jan en ik ook dit jaar Stichting Pan de Vida als goed doel hebben gekozen voor een donatie in plaats van het sturen van kerstkaarten.
 
Ruim 14 jaar geleden is Pan de Vida begonnen om arme kinderen in Peru op schooldagen van een goede maaltijd te voorzien. Inmiddels zijn er 43 kinderrestaurants waar zo’n 3.000 kinderen een maaltijd krijgen, twee kinderdagverblijven en een kindertehuis.
 
Vorig jaar is de donatie besteed aan een paar dagen vakantie om met de kinderen van het kindertehuis naar het strand te kunnen, zo’n kleine drie uur bij hen vandaan. Voor de kinderen een ongelooflijk feest, want de meeste tijd brengen ze door binnen de muren van het tehuis. Een gevoel van vrijheid! Dat zie je aan deze foto’s.
 
Dit jaar is het de wens van Carlos en Mariela om deze kinderen met kerst iets te geven in de vorm van kleding of schoenen. Er is ongeveer € 35,- per kind nodig en momenteel worden er 19 kinderen opgevangen. Voor de kinderen ook zo leuk om een keer iets nieuws te krijgen. Ze dragen normaal alles wat al gebruikt is door anderen en dat is ook prima. Maar met kerst ‘iets wat nieuw is en speciaal voor jou’ is natuurlijk heel leuk!
 
Omdat wij graag willen dat álle 19 kinderen iets kunnen krijgen, zijn we een online doneeractie (https://supp.to/help-pan-de-vida-kindertehuis-met-een…) begonnen in de hoop dat we hen met kerst kunnen verrassen. Doen jullie ook mee, alle kleine beetjes helpen! En delen is ook top!”
 
Supp-actie Help Pan de Vida kindertehuis met de kerst
 
Natuurlijk ondersteunen wij dit lieve initiatief van harte! ❤️
 
 
Bedankt!

 

Stichting Pan de Vida

Postbus 32
7120 AA Aalten
Nederland

Steun ons

Website met liefde gemaakt door: