Skip to main content
  • Español
  • English
  • Nederlands

Nieuwe kansen

Beste mensen,

Graag wil ik wat delen over de laatste ontwikkelingen rondom Pan de Vida. In februari hebben we de eerste contacten gelegd met de organisatie Foundation for Farming. Na een paar goede online meetings werden we uitgenodigd voor een training van bijna twee weken in Alabama (VS) begin mei. Foundation for Farming is een christelijke organisatie die door Brian Oldreive is opgericht in Zimbabwe. Nieuwe principes en methodes worden toegepast in de landbouw, waardoor mensen in armoede zelf hun omstandigheden kunnen verbeteren.

Als Pan de Vida hebben we de wens om ons verder te ontwikkelen in het opstarten van zelfvoorzienende projecten. We blijven families in armoede helpen door maaltijden te verstrekken, maar willen hen ook kansen geven om hun levenssituatie te verbeteren. Om hen te helpen structureel een beter inkomen te genereren.

Ik had een erg goede tijd in Alabama en kon contact leggen met vergelijkbare organisaties van andere Latijns-Amerikaanse landen in Ecuador, Venezuela, Costa Rica en Paraguay.

Momenteel onderzoeken we mogelijkheden om kleinschalige projecten op te starten om daarmee landbouw te bedrijven volgens Gods principes. Dat is best een uitdaging, maar we zijn dankbaar voor deze mogelijkheid en onze mensen hier zijn erg enthousiast. We houden jullie op de hoogte.

Hartelijke groet,

Carlos en Mariela

Stichting Pan de Vida

Postbus 32
7120 AA Aalten
Nederland

Steun ons

Website met liefde gemaakt door: