Skip to main content
  • Español
  • English
  • Nederlands

Happy Nappy steunt Pan de Vida

Pan de Vida wil zoveel mogelijk projecten zelfvoorzienend maken, waardoor kinderen naar school kunnen en jongeren de kans krijgen om te studeren. Wij willen ook organisaties laten voelen hoe fijn het is als je een goed doel steunt. Met je bedrijf kun je de levens van veel kinderen in Peru daadwerkelijk veranderen. Als je deze twee componenten samenvoegt, ontstaat er iets moois.

Happy Nappy

Eén van die bedrijven die haar inkomsten deelt met de kinderen in Peru, die in armoede opgroeien, is de Happy Nappy uit Stadskanaal. Zij zeggen zelf hierover:

Mooi om te kunnen delen in onze rijkdom en zo een steentje bij te kunnen dragen aan een hoopvolle toekomst voor de allerarmste kinderen in Peru. Na het lezen van het boek ‘God speelt geen enkele rol in mijn leven, Hij is de regisseur’ was dit de inspiratie om Pan de Vida te gaan ondersteunen.

Betekenis geven aan je werk

Wil jij met jouw bedrijf of met het bedrijf waar je werkt ons ook helpen met het opzetten van nieuwe zelfvoorzienende projecten? Dan kan! We denken graag met je mee op welke manier jij Pan de Vida zou willen steunen. Neem daarvoor via info@pandevida.nl contact met ons op voor een samenwerking op maat. We zijn je nu al dankbaar voor je tijd en moeite.

Stichting Pan de Vida

Postbus 32
7120 AA Aalten
Nederland

Steun ons

Website met liefde gemaakt door: