Skip to main content
  • Español
  • English
  • Nederlands

Chr. Kinderopvang Het Paleis steunt Pan de Vida

Pan de Vida wil zoveel mogelijk projecten zelfvoorzienend maken, waardoor kinderen naar school kunnen en jongeren de kans krijgen om te studeren. Wij willen ook organisaties laten voelen hoe fijn het is als je een goed doel steunt. Met je bedrijf kun je de levens van veel kinderen in Peru daadwerkelijk veranderen. Als je deze twee componenten samenvoegt, ontstaat er iets moois.

Chr. Kinderopvang Het Paleis

Eén van die bedrijven die haar inkomsten deelt met de kinderen in Peru, die in armoede opgroeien, is de Christelijke Kinderopvang Het Paleis uit Almelo. Zij zeggen zelf hierover:

Pan de Vida” is “brood dat leven brengt”, dat is wat stichting Pan de Vida doet! In de eerste plaats brengen zij letterlijk brood en drinken naar de kinderen die dat zo nodig hebben. De eerste levensbehoefte van elk kind! Maar het perspectief dat “Pan de Vida” daarin verweeft, is ook het levende brood, een reddende boodschap die de kinderen een eeuwig leven schenkt! Zij brengen Jezus onder de kinderen en hun ouders/verzorgers…….hoe kun je dat niet ondersteunen.

Betekenis geven aan je werk

Wil jij met jouw bedrijf of met het bedrijf waar je werkt ons ook helpen met het opzetten van nieuwe zelfvoorzienende projecten? Dan kan! We denken graag met je mee op welke manier jij Pan de Vida zou willen steunen. Neem daarvoor via info@pandevida.nl contact met ons op voor een samenwerking op maat. We zijn je nu al dankbaar voor je tijd en moeite.

Stichting Pan de Vida

Postbus 32
7120 AA Aalten
Nederland

Steun ons

Website met liefde gemaakt door: