Skip to main content
  • Español
  • English
  • Nederlands

BLOG CARLOS EN MARIELA – Nieuw Bijbelmateriaal voor 2.000 kinderen

Gelukkig zijn de meeste kinderrestaurants weer toegankelijk voor de kinderen en zijn we overgestapt van ons afhaalsysteem naar weer ‘normaal’. Dit heeft direct een positief effect op de kinderen en ook op onze projectleiders. Minder dan 5% van alle leerlingen in Peru gaat nog naar school, alle anderen moeten vanuit huis de onlinelessen volgen. Uit eigen ervaring weten we dat dit niet gemakkelijk is. Zeker omdat het al zo lang duurt.

Door steeds meer samenwerking te zoeken met andere stichtingen en organisaties proberen we onze kinderen te helpen in deze moeilijke tijd. We hoeven we niet voor alles het wiel uit te vinden en kunnen daardoor sneller tot actie over gaan. Sinds dit jaar werken we samen met Crown Ministries en Foundations for Farming en nu ook met Mision Biblica Internacional. Deze laatst genoemde organisatie zet zich voornamelijk in voor het oprichten en ondersteunen van kerken. Kinderwerk is voor hen daarbij een belangrijk onderdeel.

In samenwerking met hen hebben we een eerste oplage van 2.000 exemplaren van hun nieuwe bijbelmateriaal kunnen drukken. Conexion con Jesus (verbinding met Jezus) is een boekje voor kinderen van 4 tot 12 jaar met Bijbelverhalen, woordspelletjes, vragen etc. Ook bestaat de mogelijkheid om de ouders erbij te betrekken, waardoor ook zij het goede nieuws horen.

Begin november hadden we een korte training voor alle leiders van onze kinderrestaurant uit het noorden van Peru. Hier hebben we de eerste 1.100 boekjes kunnen uitdelen. Eind deze maand houden we een training in het midden van Peru om de projecten daar te voorzien van dit bijbelmateriaal.

We willen in de nabije toekomst ook deel 2 hiervan afdrukken. Wie wil ons helpen om dit ‘Goede Nieuws’ verder te verspreiden onder de kinderen en de families? Het drukken van 1 exemplaar kost slechts €1,50. Hoeveel kinderen zou jij kunnen helpen? Het gaat in totaal om 2.000 exemplaren. Samen kunnen we zo tot zegen zijn. Namens de kinderen willen wij jullie heel hartelijk bedanken.

Stichting Pan de Vida

Postbus 32
7120 AA Aalten
Nederland

Steun ons

Website met liefde gemaakt door: